Wij bieden u service en onderhoud in Almere

Een lekkend dak, een storing aan uw CV of een verstopt riool: het komt altijd ongelegen. Onze loodgieters begrijpen dat u zo snel mogelijk van zulke problemen af wilt zijn. Daarom staan onze loodgieters altijd voor u klaar. Dankzij onze service is uw probleem binnen 24 uur opgelost!

Onderhoudsabonnement bij de door ons aangedragen professional

Wilt u dat uw CV-ketel zo lang mogelijk mee gaat? Door uw CV-ketel goed te onderhouden verlengt u de levensduur. Wij begrijpen echter dat het onderhoud van uw CV-ketel waarschijnlijk het laatste is waar u zich mee bezig wilt houden. Door een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten hoeft u hier niet meer naar om te kijken. Met een onderhoudsabonnement nemen wij namelijk uw CV-ketel op in het bestand, zodat er jaarlijks één van onze monteurs bij u langskomt om de staat van uw CV-ketel te controleren. Bovendien wordt uw CV-ketel meteen gereinigd, om toekomstige problemen te beperken tot een minimum.

Binnen 24 uur geholpen in Almere

Heeft uw CV-ketel een storing, heeft u problemen met uw riolering, heeft u lekkage in Almere of heeft u dringend iemand nodig om uw sanitair te repareren? Dan helpen wij u binnen 24 uur met uw probleem. Onze monteurs staan voor u klaar!